Integritetspolicy

GD Dot Com Ltd ("Vi") åtar sig att skydda och respektera din integritet.

Denna policy (tillsammans med våra användarvillkor och andra dokument som det hänvisas till) anger grunden för vilka personuppgifter vi samlar in från dig, eller som du ger oss, och som kommer att behandlas av oss. Vänligen läs följande text noggrant för att förstå våra synpunkter och rutiner beträffande dina personuppgifter och hur vi behandlar dem. Genom att besöka www.gamblingdeals.com (vår webbplats) accepterar och godkänner du de metoder som beskrivs i denna policy.

Definitionerna i våra användarvillkor gäller för denna policy.

För ändamålet av dataskyddslagen 1998 (Data Protection Act 1998) är datainnehållaren GD Dot Com Ltd of The Retreat, 406 Roding Lane South, Woodford Green, Essex, United Kingdom IG8 8EY.

INFORMATION VI KAN SAMLA IN FRÅN DIG

Vi kan hämta och bearbeta följande data om dig:

  • Information du ger oss. Du kan ge oss information om dig själv genom att fylla i ett eller flera formulär på vår webbplats, eller genom att kommunicera med oss via telefon, e-post, eller på ett annat sätt. Detta inkluderar information du anger när du registrerar dig för att använda vår webbplats, prenumerera på vår tjänst eller söka efter en produkt och när du rapporterar ett problem med vår webbplats. Den information du ger oss kan innehålla ditt namn, födelsedatum, adress, e-postadress och telefonnummer, finansiell och kreditkortsinformation, information relaterad till en betalningsleverantör (till exempel Paypal och Skrill) och information du ger oss angående erbjudandet "Värva en vän".
  • Information vi samlar in om dig. När det gäller var och en av dina besök på vår webbplats kan vi automatiskt samla in följande information:
  • Teknisk information, inklusive IP-adress (Internet Protocol) som används för att ansluta datorn till Internet, din inloggningsinformation, typ av webbläsare och version, tidszoninställningar, plug-intyper för webbläsare och versioner, operativsystem och plattform.
  • Information om ditt besök, inklusive de fullständiga Uniform Resource Locators (URL) klickström till, via och från vår webbplats (inklusive datum och tid); Produkter du tittat på eller sökt efter; svartid på sidan, nedladdningsfel, längd på besök på vissa sidor, sidans interaktionsinformation (till exempel bläddra, klick och mouse-overs) och metoder som används för att bläddra bort från sidan och alla telefonnummer som används för att ringa vårt kundservicenummer.
  • Information vi får från andra källor. Vi kan få information om dig om du använder någon av de andra webbplatserna vi driver eller de andra tjänsterna vi tillhandahåller. Specifikt kommer vi att få information från Merchants om din användning av deras webbplatser. Vi arbetar också nära tredje parter (bland annat affärspartner, underleverantörer inom teknik-, betalnings- och leveranstjänster, annonsnätverk, analysleverantörer, sökinformatörer, kreditreferensbyråer) och kan få information om dig från dem.

COOKIES

På vår hemsida används cookies för att skilja dig från andra användare av vår hemsida. Detta hjälper oss att ge dig en bra upplevelse när du surfar på vår webbplats och gör det också möjligt för oss att förbättra vår webbplats. För detaljerad information om de cookies vi använder och syftet med varför vi använder dem, se vår Cookies policy.

ANVÄNDNING AV INFORMATIONEN

Vi använder information om dig på följande sätt:

  • Information du ger till oss. Vi kommer att använda denna information:
  • för att utföra våra skyldigheter som ingår i de avtal som har gjorts mellan dig och oss och för att förse dig med de uppgifter, produkter och tjänster som du begär av oss.
  • för att ge dig information om andra varor och tjänster vi erbjuder och som liknar de du redan har köpt eller frågat om.
  • för att ge dig, eller tillåta utvalda tredje parter att tillhandahålla dig, med information om varor eller tjänster som vi anser kan intressera dig. Om du är en befintlig kund kommer vi endast att kontakta dig via elektroniska medel (e-post eller SMS) med information om varor och tjänster som liknar dem som var föremål för en tidigare försäljning eller förhandling av en försäljning till dig. Om du är en ny kund, och där vi tillåter utvalda tredje parter att använda dina uppgifter, kommer vi (eller de) att kontakta dig via elektroniska medel endast om du har samtyckt till detta. Om du inte vill att vi ska använda dina uppgifter på detta sätt eller för att vidarebefordra dina uppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål, markera den aktuella rutan som finns i formuläret där vi samlar in dina uppgifter (registreringsformuläret).
  • för att meddela dig om ändringar i vår tjänst.
  • för att säkerställa att innehållet på vår webbplats presenteras på bästa möjliga sätt för dig och din dator.
  • Information vi samlar in om dig. Vi kommer att använda denna information på följande sätt:
  • för att administrera vår webbplats och för interna operationer, inklusive felsökning, dataanalys, testning, forskning, statistik och undersökning.
  • för att förbättra vår webbplats och för att säkerställa att allt innehåll presenteras på det mest effektiva sättet för dig och för din dator.
  • så att du kan delta i interaktiva funktioner i vår tjänst när du väljer att göra det.
  • som en del av våra ansträngningar att hålla vår webbplats trygg och säker.
  • för att mäta eller förstå effektiviteten av reklam som vi delar med dig och andra, och för att leverera relevant reklam till dig.
  • för att ge förslag och rekommendationer till dig och andra användare på vår webbplats om varor eller tjänster som vi tror kan intressera dig eller dem.
  • Information vi får från andra källor. Vi kan kombinera denna information med informationen du ger till oss och information vi samlar in om dig. Vi kan använda oss av denna information och den kombinerade informationen för de syften som anges ovan (beroende på vilken typ av information vi får).

AVSLÖJANDE AV DIN INFORMATION

Vi kan dela din personliga information med medlemmar i vår grupp, vilket innebär våra dotterbolag, vårt ultimata holdingbolag och dess dotterbolag, enligt definitionen i avsnitt 1159 i den brittiska aktiebolagslagen 2006.

Vi kan dela din information med utvalda tredje parter, inklusive:

  • Affärspartners, leverantörer och underleverantörer för utförandet av alla kontrakt vi gör med dem eller dig.
  • Annonsörer och annonsnätverk som kräver att uppgifter ska väljas och tjäna relevanta annonser till dig och andra. Vi avslöjar inte information om identifierbara personer till våra annonsörer, men vi kan ge dem fullständig information om våra användare (vi kan till exempel informera dem om att 500 män i åldern under 30 har klickat på annonsen på en viss dag). Vi kan också använda sådan aggregerad information för att hjälpa annonsörer att nå den publik som de vill rikta in sig på (till exempel kvinnor i SW1). Vi kan utnyttja de personuppgifter vi har samlat in från dig så att vi kan följa våra annonsörers önskemål genom att visa sin annons till den målgruppen.
  • Analys och sökmotorleverantörer som hjälper oss att förbättra och optimera vår webbplats.
  • Om du har registrerat dig hos oss via "Värva en vän"-erbjudandet, delar vi begränsad information om ditt konto med Kontoinnehavaren som hänvisade dig till oss. Detta är för att säkerställa att Kontoinnehavaren som hänvisade dig till oss får den minsta information som är nödvändig i förhållande till dennes berättigade cashback. Detta inkluderar det datum då du registrerade dig som kontoinnehavare och dina totala förluster varje kalendermånad. Din personliga information, sådan information som identifierar dig personligen, kommer inte att delas med Kontoinnehavaren som hänvisade dig till oss.

Vi kan avslöja din personliga information till tredje part:

  • Om vi säljer eller köper något företag eller tillgångar, kan vi i så fall avslöja dina personuppgifter till den potentiella säljaren eller köparen av sådan verksamhet eller tillgångar.
  • Om GD Dot Com Ltd eller alla dess tillgångar förvärvas av en tredje part, kommer personuppgifter som innehas av dem, om sina kunder, att vara en av de överförda tillgångarna.
  • Om vi är skyldiga att avslöja eller dela med oss av dina personuppgifter för att följa någon laglig skyldighet, eller för att verkställa eller tillämpa våra användarvillkor; eller för att skydda GD Dot Com Ltds rättigheter, egendom eller säkerhet, våra kunder eller andra. Detta inkluderar utbyte av information med andra företag och organisationer för bedrägeribeskydd och minskning av kreditrisken.

VAR VI LAGRAR DIN PERSONLIGA DATA

De data som vi samlar in från dig kan överföras till och lagras på, en destination utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). Det kan också behandlas av personal som arbetar utanför EES som arbetar för oss eller för en av våra leverantörer. Sådan personal är kanske engagerad i bland annat uppfyllandet av din beställning, behandlingen av dina betalningsuppgifter och tillhandahållandet av supporttjänster. Genom att lämna in dina personuppgifter godkänner du överföringen, lagringen eller behandlingen. Vi kommer att vidta alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy.

All information du lämnar till oss lagras på våra säkra servrar. Där vi har gett dig (eller var du har valt) ett lösenord som gör att du kan komma åt vissa delar av vår webbplats, är du ansvarig för att hålla detta lösenord konfidentiellt. Vi ber dig att inte dela ditt lösenord med någon.

Tyvärr är överföringen av information via internet inte helt säker. Även om vi kommer att göra vårt bästa för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera säkerheten för dina uppgifter som sänds till vår webbplats. Alla överföringar sker på egen risk. När vi har fått din information kommer vi att använda strikta rutiner och säkerhetsfunktioner för att försöka förhindra obehörig åtkomst.

DINA RÄTTIGHETER

Du har rätt att be oss att inte behandla dina personuppgifter för marknadsföring. Vi informerar vanligtvis (innan vi samlar in dina uppgifter) om vi avser att använda dina uppgifter för sådana ändamål eller om vi avser att lämna ut din information till tredje part för sådana ändamål. Du kan utöva din rätt att förhindra sådan behandling genom att markera vissa rutor på de formulär som vi använder för att samla in dina uppgifter. Du kan också utöva rätten när som helst genom att kontakta oss på hello@gamblingdeals.com.

Vår webbplats kan ibland innehålla länkar till och från webbplatser för våra partnernätverk, annonsörer och medlemsförbund. Om du följer en länk till någon av dessa webbplatser bör du observera att dessa webbplatser har sin egen integritetspolicy och att vi inte har något ansvar eller skyldigheter för dessa policyer. Vänligen kontrollera dessa policyer innan du skickar personliga uppgifter till dessa webbplatser.

TILLGÅNG TILL INFORMATION

Eventuella ändringar i vår integritetspolicy kan komma att ske i framtiden, och kommer då att läggas ut på denna sida och, vid behov, meddelas till dig via e-post. Vänligen återkom till denna sida ibland, för att se om några uppdateringar eller ändringar har gjorts i vår sekretesspolicy.

ÄNDRINGAR I VÅR INTEGRITETSPOLICY

Eventuella ändringar i vår integritetspolicy kan komma att ske i framtiden, och kommer då att läggas ut på denna sida och, vid behov, meddelas till dig via e-post. Vänligen återkom till denna sida ibland, för att se om några uppdateringar eller ändringar har gjorts i vår sekretesspolicy.

CONTACT

Frågor, kommentarer och förfrågningar om denna sekretesspolicy är varmt välkomna och bör skickas till hello@gamblingdeals.com.